söndag 22 november 2009

god morgon!!


Hej Hej allesammans!




Orkade inte skriva igår kväll, hade ont och var sååå trött!


Igår hände inte mycket på sjukhuset, det brukar de inte göra på helgerna! ;)


Idag har Angelica lagt om cvk:n, den var lite röd men inte farligt. Sen har jag fått ont runt sonden, kan vara en hud infektion, brukar få det ibland...inget farligt, men det gör lite ont!




Jag åkte med stefan och tyra ut till reftele igår och spenderade några timmar hos mina föräldrar, skönt! Pappa hade köpt färsk torsk som mamma stekte och så hade vi pressad potatis och smält smör till, sååå gott!


Sen kom Sara och Lisa förbi en sväng, sara vände i dörren för hon skulle ut i skogen och klä julbockar men Lisa var kvar en stund så vi satt och snackade om ditt och datt. Hon är snart färdig barnmorska, tänk vad tiden går snabbt! :) Skönt för henne, hoppas hon hittar något jobb som ändå är lite realaterat utbildningen!




Tyra- tyran var på bra humör igår, lite trött bara ;) Erik och emma kom förbi en sväng igår kväll också, så vi åt lite kvällsmat ihop, deras dvärg schnuser milo var också med. Hon är lite rädd för tyra tror jag, Tyra bryr sig inte det minsta men Milo kan morra lite ibland, men hon är inte så van vid små barn, de kan juh vara lite oberäkneliga ibland och barn har lite annorlunda rörelse mönster än vuxna människor.


Väntar på dr buckhart nu, han har helg jouren...

Jag har hunnit sticka färdigt en mössa till idag, tänkte att Emma skall få den, tror den passar till färgen på hennes jacka, hoppas hon gillar den!

På kortet har tyra kusin amandas mysiga mössa, tack för lånet! (du får den när vi träffas nästa gång...)
Skriver mer ikväll!

Puss och Kram

Karin

3 kommentarer:

  1. Hej Karin, vi testar om vi kan klara att skriva kommentar - ha det bra vi hörs
    kram mamma o pappa

    SvaraRadera
  2. varför får vi så konstig tid på inlägget vi har
    rätt tid i vår dator hur har du i din?
    Pappa

    SvaraRadera