torsdag 4 mars 2010

uppdatering...


Go kväll allesammans!


I helgen som var så hälsade Lisa och Sara på, så gulliga som de är så tog de med sig Tyra!

Vi hade de så trevligt, som den gamla goda tiden. Vi lagade mat på fredagen och sen satt vi uppe halva natten och kollade när curling damerna tog guld...(är ni inte glada tjejer, minnesvärt ögonblick!) Sen att den matchen aldrig tog slut är ju en annan sak... ;)

På Lördagen åkte vi till Ikano, ett köpcentrum vid IKEA här i Linköping, det var dåligt väder och lönehelg...så som jag säger att det var mycket folk så är det inte en lögn. Jag shoppade en fin sjal som jag tittat på länge (lisa, jag är skyldig dej pengar förresten) och tyra fick armband. Jag fick ett jätte fint utav Sara från hennes resa i Thailand. super fint! Så Tyra blev lite avis...

Tyvärr var jag inte på topp i hälsan i Lördags så det blev inte så mycket shopping som vi hade önskat men så är livet med mig, ibland bra dagar och ibland sämre!

Men det var super härligt att ha dem här, kände mig inte så "sjuk" utan vi pratade om allt annat mellan himmel och jord...dvs skvaller! ;)

Sen åkte Sara och Lisa hem på lördag efter middag och Mamma och Pappa kom upp. Tyra stannade självklart kvar. Det kändes så skönt att få träffa henne så många dagar i rad, men hon är ju envis som synden...vet inte vem hon fått det ifrån...!

Mamma var helt knäckt stundvis på henne, tror hon har lite två års trots. Sen är det nog svårt för henne att förstå varför mamma bara finns tills hand ibland och hon är aldrig hemma. Men vi lekte mycket nu när hon var uppe. Hon dukade och vi åt, sen spillde vi ibland och vi fick "torka" upp maten, sen skulle vi tvätta händerna. Jag blev imponerad hur bra hon är på att leka, så invecklat allt var fast hon är så liten. Imorgon fyller hon 2år, tänk vad tiden går snabbt! Hon var i tidningen i finnveden onsdag (i onsdags) Hon älskar titta på andra barn och bebisar i tidningen så hon hade tydligen blivit snopen när hon själv var med! ;)

Mamma, pappa och tyra stannade tills i tisdags morgon, skulle åkt hem i måndags men vädrets makter ville inte så...(ofta har jag dem på min sida, alla får stanna 1dag extra) Tur för mig, synd för dem...

I morgon ska jag få åka hem för Tyra fyller år, en viktig dag för familjen. Vi har kalas hemma i morgon kväll, så mysigt, tror hela tjocka släkten kommer, trevligt och träffa alla igen!

Sen på lördag ska jag tillbaks hit upp men då följer min bror och hans fästmö upp och stannar över natten, det blir kul!


På sjukhuset har det inte hänt så mycket denna veckan, har sovit stora delar av den, helt slut efter helgen som var...Drömde till och med i natt att jag fick ett häftigt utsmyckad droppställning...helt sjukt!

Är planerad för att få en port-a-cath på onsdag, skönt...

Annars så testar jag en medicin just nu men ännu inget resultat. Har varit ganska borta denna veckan pga olika mediciner, så veckan har gått fort...nästan för fort!

Hade tänkt försöka att åka ner till stan och köpt några presenter både till tyra och philip, men det har inte blivit så! Men det löser sig...


Puss och Kram

Karin

10 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Ska bli så härligt att få
    träffa dig imorgon.
    Kram Susanne m. fam.

    SvaraRadera
  2. Hej Karin
    endnu en må-bättre hälsning til dig, vi tänker ofte på dig. Stor gratulation på Tyras fødelsedag, hoppas du får en trevlig helg tilsammans med familien.

    Kram från Ole & Karen, DK+Toftaholm

    SvaraRadera
  3. Hej Vännen!
    Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Tyras födelsedag....trallala....
    Hoppas du får en underbar dag med familjen hemma i ditt hem och att lilla Tyra får en toppenbra födelsedag. Vi håller även tummarna för onsdag, det kommer ju att gå bra. Sköt om dig och hälsa familjen så gott.
    Kram Kram från oss

    SvaraRadera
  4. Grattis till Tyras födelsedag....Så mysigt med födelsedagsfirande. Det är en viktigdag för både barn och föräldrar.....
    Kul och höra att du fick en tjejhelg den var du verkligen värd.
    Tänker sitta och hålla tummarna för dig på ons.
    Må så gott / Helen kardebratt

    SvaraRadera
  5. Hej Karin!
    Hoppas att dagen kommer att bli toppenbra och att lilla (eller stora nu) Tyra njuter av sin stora dag.
    Jag kommer hålla tummarna på onsdag att allt går bra. Önskar också att du kan komma hem till stan så att familj och vänner kan hälsa på dig lite lättare.
    Många kramar Malin

    SvaraRadera
  6. Åh så härligt att vara hemma hos familjen. Bedårande lilla Tyra fyller 2 år,GRATTIS! Hon är så söööt, lik mamma =). Kramas mycket och hela tiden....Njut av varandra. Och tack gode gud för eran envishet!!!!! Kramelekram

    SvaraRadera
  7. hej...
    trevligt det var att får träffa dig i fredags
    då vi firade Tyras 2-års karlas som vanligt ett litet skärmtroll men börja nog får en egen vilja i mellanåt!!! hoppas att resan gick bra i lördags och att du fick en trevlig stund med ..Erik & Emma..

    SvaraRadera
  8. Hoppas du får en riktigt, riktigt bra vecka nu!
    Tänker på dig! Du är tapper och en riktig kämpe! Beundransvärt!
    kram
    Agneta

    SvaraRadera
  9. Hejsan Karin! Hoppas att det har gått bra för dej i dag. Tänker mycket på dej och din underbara familj. Önskar att jag kunde hjälpa er....Jag kan vara barnvakt,gå ut med soporna, putsa fönsterna eller nåt. Pust! Vara en god fe,som kommer och botar dej....Jag vill det =)
    KRAMELEKRAMKRAM

    SvaraRadera
  10. En upp-pimpad droppställning, tycker jag att du gått kan få.....=)

    SvaraRadera