onsdag 20 januari 2010

malmö

hej!
är dålig, har en riktogt stor propp i mitt bäcken, har /är i malmö på mas hos specialister, men är i för dåligt skick för att kunna genomgå behandling.
ska idag åka ambulans tillbaka till IVA i värnamo och sen får vi bara hoppas att den löser sig utan att den skickar iväg några andra proppar till lungorna eller hjärtat.
kämpigt!

Puss o Kram
karin

28 kommentarer:

  1. Lilla gumman! Jag kollar bloggen dagligen och mer och mer nervös varje dag när det inte kommit några inlägg. Blev glad men ändå ledsen när detta hade kommit. Jag tänker på dig och hoppas verkligen att det ska bli bra snart. Vill hemskt gärna komma och hälsa på dig när orken finns, hör av dig. Många kramar Malin

    SvaraRadera
  2. Lilla vän! Tänker på dej varje dag.
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Instämmer i kören ovanför, tänker på dig Karin, massor av kramar till dig och din familj.

    SvaraRadera
  4. Önskar vi kunde göra något för dig.
    Tänker på dig varje dag.
    Många varma kramar
    Marie och Christer

    SvaraRadera
  5. Hej Vännen jag träffade lilla goa Tyra i morse hon var full av fil runt munnen men lika glad som vanligt o hon njöt av det hon åt Frågade men ingen visste något hur det gått för dig. Så du må tro att mina tårar rullade när jag gick in på din sida och du hade skrivit. Vad glad jag blev. Önskar dig allt gott nu o hoppas att allt ska gå på rätt håll nu (lite i taget) är ju ett stort pluss. Ta väl hand om dig nu.Kramar i massor till dig o familjen

    SvaraRadera
  6. Kära Karin,
    Jag tänker på dig varje dag! Jag förstår att det måste vara oerhört kämpigt men fortsätt kämpa och håll din positiva inställning vid liv!! Det här kommer att gå vägen!! Jag tror att du om någon kommer att fixa detta!! När det är kämpigt, tänk på allt fint du har att leva för!! Vi är många som tänker på dig!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej Karin
    här kommer en hälsning från Reftele. Jag hittade till din blogg genom Emmeli och har läst det du går igenom. Jag blir djupt berörd och väldigt ledsen över att du måste möta detta. Jag önskar dig all styrka som finns så du får krafterna tillbaka.
    Vilken underbar liten prinsessa ni har, lilla Tyra. Jag förstår att hon är ett av flera guldkorn i ditt liv.
    Vi tänker på dig - mycket!
    Varm kram från Karin & Christer Eriksson
    hälsningar också från Emmeli och Karoline.

    SvaraRadera
  8. Tjena Tjejen!!
    Usch!! Inga roliga nyheter det där, Det gör att ens egna problem verkar pytte pytte små.Här på Lagunen pratar vi mycket om dig och vi tänker på och känner med dig och familjen.
    Många kramar från oss och från korallen.
    Lagunen Nettan

    SvaraRadera
  9. Karin! Så ledsamt detta är. Men du e ju så stark har har sån livsenergi så du kommer fixa detta! tänker på dej hela tiden o blev så glad när du smsade innan idag, men samtidigt ledsen att du är så dålig! Det är så många som frågar hur du mår hela tiden, så många som känner med er ska du veta. Kram Matilda

    SvaraRadera
  10. Hej Karin!
    Här kommer en hälsning från Reftele.
    Mamma är lite dålig på att läsa här men jag berättar för henne. Så hon skickar oxå en hälsning till dej!
    Ta hand om dej!
    Kram från Johanna & Ann-Katrin i Reftele.

    SvaraRadera
  11. Hej Karin!
    Skulle bara skicka en hälsning från oss på Å-mini. Vill att du ska veta att vi tänker på Er.
    Håller tummarna för dig, kämpa på.
    Kramar från oss, genom Camilla.

    SvaraRadera
  12. Hej min älskade vän!!

    Tack söta för ditt sms i går!! Uppskattar det så mycket vännen!! Är med dig dagligen...och tänker på dig!! Skickar mängder med kämparglöd och energi!! Du är en *fighter*!!

    puss Malin

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Familjen Petersson/Kiehn vet att du fixar detta också! Vi tänker på er!
    Kramar från Johan, Carola och Cornelia

    SvaraRadera
  14. Hej
    Tänker på dig. Önskar att det fanns något vi kunde göra för att hjälpa dig.
    Du klarar detta.
    Massor av kramar Erik & Emma

    SvaraRadera
  15. Hej vännen!
    Vi tänker på dig varje dag.
    Tyra skickar massor av kramar och
    pussar till mamma.
    Många kramar Susanne Kennert Amanda
    Calle och Hanna

    SvaraRadera
  16. Hej

    Du finns i mina tankar. Din kämparglöd är en inspiration för oss alla. Ge aldrig upp!

    Kramar från kusin Håkan

    SvaraRadera
  17. Karin, älskade unge! Kändes skönt att få träffa dig innan i kväll. Vi vet ju att du har det kämpigt men vet också att du är så otroligt stark. Du har mycket att kämpa för. Stefan, Philip, Oscar o lilla Tyra.
    Vi ses imorgon. Tills dess, hoppas det blir en lugn natt för dig.
    Kramar till dig.
    Mamma o pappa

    SvaraRadera
  18. Kämpa på Karin! Du är den av oss tre som skulle klara detta bäst, det vet vi alla. Tänker på dig varje timme. Saknar dig,
    Kram Sara

    SvaraRadera
  19. Hej Karin!
    Jag hoppas att du mår bättre! Du finns i mina tankar hela tiden. Det känns tråkigt att inte kunna hjälpa dig på något vis. Pigga på dig!
    Varmaste kramar
    Anita

    SvaraRadera
  20. Ville bara skicka en stor styrke kram till dig Karin från mig och min familj. Träffade din Stefan på 30 år festen i lör. Tänkt på dig så mycket i veckan.
    Starkaste Karin du är en kämpe tänk vad stolt Tyra kan vara över sin mamma. KRam Helen Kardebratt med fam

    SvaraRadera
  21. hej karin sitter ute i toftaholm med marie christer och gunnar har precis laggt upp konto så jag kann skriva till dig....christer och jag har varit på sjön en kort stund..klarade namnet..jag kommer att skriva mer till dig..

    SvaraRadera
  22. Hej hopp gullefina!!!

    Har pecis kommit hem från Stockholm och formexmässan där!! Köpt in massor med fint!! =)

    Nästa gång måste du följa med!! Du kan väl messa mig om du orkar med lite besök!! Eller hur du känner dig just nu! Håller tummarna stenhårt för att det går på rätt håll.och att du känner dig piggare snart!!

    stora kramen Malin xoxoxo

    SvaraRadera
  23. Hej! Hittade din blogg av en slump när jag satt och surfade runt, och tårarna sprutar när jag läser dina rader..vill bara skicka en stor kram!

    SvaraRadera
  24. Många styrketankar!! Jag vet inte om man ska tro eller ej men jag ber till någon om att du ska bli frisk. Kram Bittan

    SvaraRadera
  25. Ge inte upp! du har mycket kvar ännu att uträtta!!
    Sänder massor av positiv energi
    Varma tankar och kramar
    wivi

    SvaraRadera
  26. Karin!
    Tänker på dig väldigt ofta, t.o.m. om jag vaknar på natten så tänker jag på dig. Jag önskar dig det bästa, hälsa och krafter. Säger som Bittan, ber för dig.
    Kramar från mig.

    SvaraRadera
  27. Hej vännen !
    Pratade med Stefan i går. Så nu håller vi alla tummar som bara går att det händer något positivt i Stockholm för du o din familj är verkligen värda det. Nu börjar jag bli tjatig men du vet ju hur jag är. Du kan du vill och du måste orka dig igenom detta och det gör du för det finns bara en som du med mycket GO i dig.
    Kramar i massor som vanligt Berit

    SvaraRadera
  28. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera