söndag 5 maj 2013

Underbar dag!

Hej!
Idag har varit en sådan där helt underbar dag. Visst att vi steg upp tidigt för att åka på simskolan men insåg halvvägs in till stan att sista gången var i lördags förra veckan tyvärr...men de vände vi till något positivt och köpte några frallor och åkte ut till svärfar och åt frukost där! :)
Sen hem för antibiotika spruta men de blev fördröjt så då passade vi på att åka in till blomsterlandet för att fixa lite vår fint för billig penning. Sen spruta och sen vidare ut i trädgården där det planterades färgglada blommor åt höger och vänster. Jag och Tyra planterade även fröer i en massa konservburkar som vi sparat på ett tag. De blev dill, persilja, ätbara blommor och så några andra färgglada blommor så nu blir de bara till att vänta och se om de kommer upp något så småningom.
Sen vart de vila för min del, sen ut för att Tyra skulle få öva på att cykla. Blev nog ca 40-50m utan att pappa höll i! Så nu har hon hittat balansen, hon hade tappat bort den förra året! (Hennes egna ord) ;) Goa unge!
Sen lite städ i trädgården eller iaf ihop samlande av div leksaker och annan bråte så nu ser de iaf finare ut!
Efter det tände maken grillen och jag fick finna mig att endast kunna njuta av stunden och inte hjälpa till det minsta. (Det är verkligen frustrerande att inte kunna hjälpa till utan snarare behöva hjälp med allt!)
Maten blev ljuvlig och avnjöts faktiskt ute, så årets första grillning och "äta-utomhus" blev de dagen till ära. Sen så blev de lite soff-häng och fixande med telefon och padda då det var evigheter sedan de uppdaterades eller säkerhetskopierades så nu är de tråkiga gjort!
Saga lästes för Tyra som somnade innan hon lagt huvudet på kudden och Sen mys med maken...! En full-potts dag!
För er som undrar så; -jo, knäet har gjort ont, de har varit riktigt svullet mellan varven( borde nog tappas igen) men allt det underbara har lätt vägt över det negativa idag...! ❤❤❤

Vill även passa på att gratta Lisa på födelsedagen! Hon fick mms med skön sjungandes sång framfört av Tyra... Hoppas din dag blev vad du önskat!

Korten är tagna under dagen. (Med undantag för de på mig och Tyra som togs på folkets parks lekplats igår när Stefans nya lag hade match)
Grattis till segern förresten! Mer av den varan! :)

Livet är bra underbart! 🎈

Puss och Kram
Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar