tisdag 31 juli 2012

Bild kavelkad

Här är min egen lilla prinsessa!
Bilder från delar av vår sommar...

Puss och kram
Karin

söndag 15 juli 2012

High chapparall

Nån som vill sponsra ett tandläkarbesök? Sån jäkla tandvärk...!

Härom dagen var vi på High chapparall och gjorde stan osäker... Helt ok väder för en sådan utflykt. Hade trevligt sällskap med oss i form av Jönsson/Lorentzons! Så mycket pangande och nöjda barn fördrevs dagen alldeles utmärkt. Men jag tror att jag definitivt var tröttast i bilen på vägen hem!!

Kul att se att några fortfarande tittar in! Tack va gulliga kommentarer ni skrivit allihopa!

Imorgon blir de till att ringa min läkare då min mun är helt i olag. Tungan är öm som f*n o lite svullen utan att jag vet vad jag gjort...

Puss o kram
Karin

torsdag 12 juli 2012

Blogg torka

Hej!

Jag lever. Bloggen har fått pausa ett tag. Om det fortfarande är någon som tittar in här...

Just nu är vi i Halland och umgås med min bror och hans familj i en hyrd stuga med vackra bokskogar och fiskesjöar.

Jag mår ok. Egentligen varken bra eller dåligt. Jag har inte behövt åka in till sjukhuset akut på flera månader så det är skönt. Men sen får kroppen alltför lite energi för att någonsin vara pigg och fräsch... Vissa dagar går helt åt till vila medans, vissa speciellt nu när det är semester och alla är lediga är intensiva med massa trevligheter! (tyvärr så följer oftast dessa dagar av enorm orkeslöshet och smärta)
Så varken bra eller dåligt...

Läkarna i Stockholm har väl (som jag uppfattat de) gjort de som de kunnat och nu står vi utan mål igen. Jag ska kanske gå hos någon för att med hjälp av KBT lära mig "styra" mina reflex mässiga kräkningar. Läkarna tror inte att det är något som jag framkallar själv utan att de kan komma signaler från tex hjärnstammen eller ryggmärgen som säger till min hjärna att kräkas. Detta är en teori. Jag förstår dock inte hur jag ska "lära mig" och styra något jag inte rår över som styrs reflex mässigt. Reflexer går ju inte styra...
De tester som min professor i Stockholm vill göra finns ju inte utvecklade än. För tunntarmen är ok men det verkar som magsäcken är boven i dramat. Min högsta vilja just nu är att man helt enkelt bara kopplar förbi magsäcken (låter den sitta kvar i kroppen, typ en Gastric by pass nästan) inget jätte komplicerat men tänk, tänk om de faktiskt hade funkat?!
Men har inte lyckats få min vilja igenom... Det är ju alltid risker med operationer, men kanske är detta lösningen? Testar man inte så får man ju inte heller veta anser jag... Men ingen lyssnar direkt på vad jag vill med min kropp längre, den tillhör inte mig fullt ut...!

Jag vill också passa på att tacka alla som grattat mig då jag för några dagar sedan fyllde 30år. Jag fick finstämmig skön sång av fotbolls tjejerna ( då vi var på beach soccer cup i Åhus när jag fyllde) även fina smycken och andra paket. Tack snälla ni!

Jag hoppas att ni haft överseende med mitt uppehåll!
Skön sommar till er alla!

Puss och Kram
Karin